Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Κώστα Μουσικάκη

14907104_10205789311290940_6603963168598638841_nAσταμάτητη δείχνει η Ελπίδα Σκουτάρεως της ΕΠΣ Σερρών στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη και βάζοντας πλώρη για το πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του Κώστα Μουσικάκη που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον ΦΑΣ Νάουσα, αλλά και του Νίκου Ζαχαριά ο οποίος ξεχώριζε φέτος με τη φανέλα του Ηρακλή Χειμάρρου.

O 28χρονος Κώστας Μουσικάκης θα ενισχύσει την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας, έχοντας την ικανότητα να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και φυσικά έχοντας να επιδείξει και μία πλούσια εμπειρία που περιλαμβάνει από την Ηράκλεια και τον Πανσερραϊκό, μέχρι τον Εθνικό Γαζώρου, το Βυζάντιο και την πρόσφατη ομάδα του στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελπίδας:

“Η Ελπίς Σκουτάρεως συνεχίζει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου δείχνοντας τις προθέσεις της για το δύσκολο δεύτερο μισό της ποδοσφαιρικής χρονιάς που διανύουμε…

Δυο ακόμη πολύ δυνατές μεταγραφές οι πρώτες για το 2017 θα ανακοινώσει η ομαδα μας.

Ο λόγος για τους Κώστα Μουσικάκη και Νίκο Ζαχαριά, που συμφώνησαν σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας και θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή από αύριο.

Πλούσια ποδοσφαιρικά βιογραφικά και για τα δυο παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει διοίκηση και ποδοσφαιριστές.

Ας τους καλωσορίσουμε λοιπόν στην οικογένεια μας!”

*με στοιχεία από το serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected