Ποδόσφαιρο Κόσμος

H συγκλονιστικότερη ομιλία που έγινε ποτέ σε αποδυτήρια…

C1fB2XZWIAAPNVwΜε την ομιλία του επιζώντα της αεροπορικής τραγωδίας, Νέτο, να συγκλονίζει, η Σαπεκοένσε έκανε το πρώτο της βήμα στην προσπάθεια να «ξαναγεννηθεί» μέσα από τα συντρίμμια του δυστυχήματος.

Ο Νέτο είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές της «Σάπε», που επέζησαν από το δυστύχημα του Νοεμβρίου και η εικόνα του με τις πατερίτσες στα αποδυτήρια της ομάδας συγκλονίζει.

Η θέλησή, το πείσμα και η αποφασιστικότητα του αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Eίναι μία μονάδα της βραζιλιάνικης ομάδας, που συνάμα είναι η ελπίδα όλου του συλλόγου. Είναι το τρανό παράδειγμα του ότι καμία ιδέα δεν πεθαίνει. Είναι η σπίθα που θα βάλει, και πάλι, φωτιά στην Σαπεκοένσε και θα της δώσει το δικαίωμα να ξαναγράψει ιστορία και να ζήσει και άλλες μαγικές στιγμές.

Ο Νέτο βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για το νέο έτος και η θέα του και μόνο αποτελεί πηγή έμπνευσης… για τον απόπλου ενός ακόμα ταξιδιού.

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας το «παρών» έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και οι νέοι παίκτες που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα. Η προετοιμασία της Σαπεκοένσε ξεκινάει και στόχος όλων είναι να τιμήσουν τη μνήμη αυτών που χάθηκαν και να οδηγήσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά μπορούν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, που συμμετέχουν ως νικητές του Κόπα Σουνταμερικάνα.

«Μπροστά μας είναι ένας νέος δρόμος με ελπίδα, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, μάχη, ειδικά με αυτούς τους άνδρες που θα είναι οι εκπρόσωποι των πολεμιστών μας από ΄δω και πέρα. Η Σαπεκοένσε είναι μια ομάδα διαφορετική, είναι μια ομάδα ευτυχισμένη» είπε στην ομιλία του, εμφανώς συγκινημένος, ο πρόεδρος Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο, ο οποίος παρουσίασε επίσης και τον νέο προπονητή της ομάδας, Βάγκνερ Μαντσίνι.

δείτε το βίντεο στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected