Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Mε το βλέμμα στην ενίσχυση οι “κιτρινόμαυροι”

mantzoros-610x400Δύο μεταγραφές από αυτές που ήδη έχουν αποφασίσει να προβούν, ανακοίνωσε σήμερα η Τριγλία Ραφήνας.

Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” προχώρησε στην απόκτηση των Βαγγέλη Μπιταξή και Μιχάλη Μαντζώρου, δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία.

Ο πρώτος είναι 26 ετών (10/06/1991), μέσος και πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό, στον οποίο δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί όσο επιθυμούσε. Παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα της AE Σπάρτη (πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής πέρσι), Πεύκης, Πανηλειακού, Αίαντα Σαλαμίνας, ΑΟ Κορωπίου και Χαϊδαρίου.

Ο Μιχάλης Μαντζώρος (φωτ) είναι επίσης 26 ετών (01/05/1991), αμυντικός και προέρχεται από παρουσία 1.5 χρόνου στον Εθνικό, όπου κατέγραψε συνολικά 30 συμμετοχές και 2 τέρματα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Πειραιά αλλά και στη συντοπίτισσα Θύελλα Ραφήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Βαγγέλη Μπιταξή και Μιχάλη Μαντζώρου και τους εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο γεννημένος την 10/06/1991 Βαγγέλης Μπιταξής αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο στην θέση του κεντρικού αμυντικού, όσο και του αμυντικού μέσου. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνισθεί είναι το Χαϊδάρι, Κορωπί, Αίας Σαλαμίνας, Πεύκη, Ατρόμητος Πειραιά, Σπάρτη και Ιωνικός Νικαίας.

Ο Μιχάλης Μαντζώρος είναι ένας παλιός γνώριμος για την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας, καθώς έχει αγωνισθεί ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της Αθηναϊδας, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Νέα Ιωνία, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΟ Λουκισίων, Θύελλα Ραφήνας, Ατρόμητο Πειραιά και Εθνικό Πειραιά.

Επίσης ανακοινώνεται ότι ο αθλητής της ομάδας μας Κωνσταντίνος Μέγας παραχωρείται με μορφή δανεισμού έως το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στον Α.Ο. Κορωπίου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected