Κατηγορίες
Super League 1

Οι άμεσες προτεραιότητες μετά το “αντίο” Ροντρίγκεζ

1341415Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, αφού χθες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Γαλατασαράι, η οποία αναμένεται να κλείσει και τυπικά τη Δευτέρα με τις υπογραφές.

Σύμφωνα με το thessports.gr, ο ΠΑΟΚ θα πάρει από τους Τούρκους 3.500.000 ευρώ, ένα ποσό ελαφρώς μικρότερο, απ΄ ότι προέβλεπε η ρήτρα για τον Δικέφαλο (περίπου 3.800.000 ευρώ). Η Γαλατά θα αναλάβει τις αμοιβές των μάνατζερ, αλλά και το μικρό ποσοστό, που δικαιούται και η Έλτσε, η προηγούμενη ομάδα του Ροντρίγκες.

Ο Λούμπος Μίχελ είναι πλέον στις τελικές συζητήσεις για να κλείσει δύο μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος παίκτης που ενδιαφέρει είναι ο 31χρονος Σενεγαλέζος, Σέικχ Ν’ Ντόι. Είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του χαφ, που θέλει ο Ίβιτς. Ο αρχηγός της Ανζέ έχει φέρεται να έχει συμφωνήσει, ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με την Ανζέ, η οποία τον παραχωρεί και θεωρείται θέμα χρόνου να κλείσει. Τελειωμένο δεν είναι, ο ποδοσφαιριστής είναι προσιτός και πρώτος στόχος.

Ο δεύτερος παίκτης, που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ είναι ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή για τη θέση του επιθετικού, με τον Πανιώνιο υπάρχει συμφωνία, απομένει να αποφασίσει ο 26χρονος επιθετικός να ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αυτοί οι δύο είναι οι βασικοί στόχοι.

Ο ΠΑΟΚ κινείται και για ακραίο, λέγεται πως έχει εντοπίσει δύο πολύ καλές περιπτώσεις, αλλά ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάτι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected