Γ Εθνική / Τοπικά

Χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να πετύχει τρία γκολ!

triglia-inkaΜέσα σε 12 λεπτά στο β’ μέρος -όπου πέτυχε τρία γκολ- η Τριγλία Ραφήνας έφτασε σε θρίαμβο κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση, εκεί όπου βρίσκεται πλέον το συγκρότημα του Γιάννη Κατσούλη.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, το ΙΝΚΑ κρατούσε το 0-0 και φαινόταν ότι μπορούσε να αποσπάσει κάποιο βαθμό, όμως το διάστημα 55’-67’ ήταν καθοριστικό για τη χανιώτικη ομάδα που δέχτηκε τρία γκολ, ενώ ακολούθησε ακόμα ένα στο 87’ για να έρθει στο τέλος το βαρύ 4-0.

Η Τριγλία με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αρχής γενομένης από το 55’ πήρε… κεφάλι με το γκολ του Τσεβά.

Στο 61’ και το 67’ ακολούθησαν ακόμα δύο τέρματα από τους Τσαγκάρη και Νικολόπουλο που εκμεταλλεύτηκαν τις ασθενείς αποκρούσεις του Γεωργίου και «καθάρισαν» την αναμέτρηση με το σκορ να γίνεται πολύ γρήγορα 3-0.

Το τέταρτο γκολ που πέτυχε ο Ποτουρίδης στο 87′, ήταν η… χαριστική βολή για το ΙΝΚΑ που έφυγε με πολύ βαριά ήττα στο τέλος της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Τριγλία Ραφήνας (Ηλίας Καλοπήτας): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Κωτσαλάς, Κότσι, Παπαδόπουλος (79΄Μάργαρης), Ποτουρίδης (90΄Κλωνάρης), Τσεβάς (87΄Τσακιργιάννης), Νικολόπουλος.

AEEK ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Παληγεώργος, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης, Ζντράβκοβιτς, Κυτράκης (46΄Γαλανίδης), Γιακουμάκης (65΄Παπαθανασίου), Βεστάκης, Τσικουδάκης,Ταταράκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected