Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εργοτέλης, ο πρωταθλητής των μεταγραφών!

mpratsiani-papapanagiotoy-1Διπλό μετεγγραφικό «χτύπημα» για τον Εργοτέλη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού Γιώργου Παπαπαναγιώτου και του 24χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Μπρατσιάνι.

Η ανακοίνωση για τις δύο προσθήκες :

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Παπαπαναγιώτου και Αλέξανδρο Μπρατσιάνι».

Ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1992 στην Αλβανία και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Καβάλας και από εκεί μεταπήδησε στην ομάδα Κ20 της Καβάλας και το 2010 βρέθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2011 πήρε μετεγγραφή για τα Χανιά όπου αγωνίσθηκε για ένα χρόνο, επιστρέφοντας και πάλι στην Καβάλα όπου έμεινε μέχρι το 2013 όπου βρέθηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, για να πάει και πάλι στην Καβάλα όπου αγωνιζόταν μέχρι τώρα.

Πέραν από την επίθεση όμως, ενίσχυση για τον Εργοτέλη ήρθε και για την άμυνα, με την απόκτηση του Γιώργου Παπαπαναγιώτου από τα Τρίκαλα. 30 ετών έμπειρος αμυντικός, από τα βασικά στελέχη της θεσσαλικής ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Εθνικό και τον Πανελευσινιακό. Μιλώντας για την μετακίνησή του στον Εργοτέλη ο Γιώργος Παπαπαναγιώτου τόνισε: «Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι. Ο Εργοτέλης είναι μια ιστορική ομάδα και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για το ενδιαφέρον του, καθώς η προσέγγιση του έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

Τόσο ο Μπρατσιάνι, όσο και ο Παπαπαναγιώτου θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους και από τη Δευτέρα θα κινηθούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected