Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ιωνικός – Ηλυσιακός 4-3

IMG_2912-e1483891836208Ήταν δεδομένο ότι ο Ιωνικός δεν θα μπορούσε να έχει εύκολο έργο στον αγώνα με τον Ηλυσιακό για πολλούς λόγους.

Ο ένας είχε να κάνει με το γεγονός ότι καλούνταν να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν θα είχε άγχος η οποία θα έδινε στο γήπεδο ό,τι είχε και δεν είχε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και ο άλλος επειδή το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου θα έπαιζε αρκετά καλά το παιχνίδι της αντεπίθεσης.

Αυτό συνέβη αφού την ομάδα από του Ζωγράφου παρά τις απουσίες πήγε στη Νεάπολη με στόχο να βάλει δύσκολα στον Ιωνικό, με το συγκρότημα της Νεάπολης να παίρνει τη νίκη με σκορ 4-3, στο καλύτερο φετινό παιχνίδι του 4ου ομίλου.

Η ομάδα από του Ζωγράφου όντας καλά στημένη στον αγώνα στο μεγαλύτερο σημείο του και παίζοντας με μεγάλη επιτυχία τη κόντρα επίθεση, έχοντας σε καλή ημέρα τους Μάλτσι και Ιωάννου λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, όμως τα ατομικά λάθη της στοίχισαν.

το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Παντελίδης, Σικαλιάς (89′ Βουρλούμης), Προβατίδης, Μεϊμάρογλου, Ζαφειρίδης, Σιμιτσής (31′ λ.τρ. Καμαρά), Πέεφ, Σαπαλιδης, Αργυρίου, Καραλής (65 Ντουλιας).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Σηφάκης, Γραμματίκας, Ρόππας, Πέττας, Πιπίνης, Αμανατίδης, Κούντου (56 Τσινιάς), Κάλφας, Μέξης, Ιωάννου Μάλτσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected