Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο “διπλό” στο νησί!

proodeftiki2016-17-8Η αγωνιστική ανάκαμψη της Προοδευτικής είχε ξεκινήσει λίγο πριν φύγει το 2016 και δείχνει να συνεχίζεται και με το νέο έτος αφού η ιστορική ομάδα απέδρασε με το διπλό από τη Σαντορίνη επικρατώντας με 0-2 του Πανθηραϊκού.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, οι “βυσσινί” κατάφεραν, με τη αύρα που τους έχει πλαισιώσει το τελευταίο διάστημα να πετύχουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που θα τους δώσει μεγαλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη ο Πανθηραϊκός βάση ευκαιριών δικαιούνταν κάτι περισσότερο από τον αγώνα αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, παρ όλα αυτά για ακόμη ένα εντός έδρας ματς υστέρησε στην τελική προσπάθεια γνωρίζοντας την πρώτη του εντός έδρας ήττα.

Στο α μέρος η Προοδευτική ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη ωστόσο το σουτ του Ξυγκάκη δεν βρήκε στόχο, με τους αμυντικούς της Προοδευτικής να διώχνουν στο 9′ προλαβαίνοντας τον Περιάλη. Στο 11′ ο Καλαγκάνης συνδυάστηκε ωραία με τον Ζώνα όμως το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο. Στο 14′ έγινε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους χάρις σε γκολ του Πέππα, με τους νησιώτες να διαμαρτύρονται στη συγκεκριμένη φάση για οφσάιντ. Στο 19′ ο Περιάλης σούταρε αναγκάζοντας τον Μπαντίκο σε εκπληκτική επέμβαση, ενώ στο 20′ ο Γκαϊδατζής έχασε σημαντική ευκαιρία για την Προοδευτική.

Στη συνέχεια οι νησιώτες είχαν ευκαιρίες με τους Μκρτσιαν και Μπακάλη, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Κεφαλιά του Φύτρου πέρασε μόλις άουτ. Στο 37′ ακυρώθηκε γκολ του Λαζαρίδη για οφσάιντ, ενώ στο 45′ ο Περιάλης έκανε το σουτ όμως οι αμυντικοί της Προοδευτικής απομάκρυναν προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός βγήκε με στόχο να πιέσει και να φτάσει στην ισοφάριση με τις προσπάθειες των Περιάλη και Ζώνα στα πρώτα λεπτά να μην βρίσκουν στόχο. Η Προοδευτική στο 52′ απείλησε όμως ο Ζωντός έδιωξε το σουτ του Κανελλόπουλου, με τον Μπακάλη στο 75′ να βλέπει τον Μπαντίκο να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Με τη συμπλήρωση 82′ ο σύλλογος του Κορυδαλλού έκανε δυο τα τέρματα του χάρις σε ενέργεια του Ζελέκου.

Δυο λεπτά αργότερα ο Πανθηραϊκό είχε δοκάρι με τον Παπίτσα.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιαν, Πέκα, Μπακάλης, Φύτρος (74′ Λούκας), Κριτσάς (61′ Παπίτσας), Λαζαρίδης (74′ Γαρυφαλλόπουλος), Ζώνας, Περιάλης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας) Μπαντίκος, Τσαραούσης, Μύρκος, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Ξυγκάκης, Πέππας (73′ Ζελέκου), Μπελέρης, Γκαιδατζής (86′ Δηλαβέρης), Κανελλοπουλος, Χρήστου (51′ Ατματζίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected