Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε σήμερα το ματς!

1597361Για δεύτερη σερί ημέρα ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου, λόγω του πάγου που υπήρχε σε πολλά του σημεία!

Όπως αναφέρει το SDNA, η κατάσταση η αλήθεια είναι πως βελτιώθηκε γύρω στις 15:30 όταν οι δύο ομάδες έφτασαν στο γήπεδο. Εκείνη την ώρα έγινε η πρώτη αυτοψία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, με τον διαιτητή να δίνει το ΟΚ στις δύο ομάδες για να ξεκινήσουν το ζέσταμά τους.

Παρόλα αυτά, όσο έπεφτε ο ήλιος και πλησιάζαμε στην ώρα έναρξης του αγώνα, το γήπεδο έπιανε και πάλι σε πολλά του σημεία πάγο, με αποτέλεσμα το χορτάρι να μοιάζει με… τσιμέντο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο διαιτητής της αναμέτρησης στην τελευταία αυτοψία που έκανε γύρω στις 17:00 μαζί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων.

Ως εκ τούτου, με ομόφωνη απόφαση των διαιτητών και των δύο ομάδων, η αναμέτρηση αναβλήθηκε και πάλι οριστικά και πλέον η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι αυτή που θα αποφασίσει για το πότε θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected