Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Πανελευσινιακός – Αιγινιακός 0-1

aiginiakosΧάρη σε εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου, ο Αιγινιακός επικράτησε με 1-0 της Ελευσίνας και την κράτησε χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε ο Αιγινιακός. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πήρε σπουδαίο τρίποντο επί του Πανελευσινιακού με 1-0 και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το FL News, λυτρωτής για τον σύλλογο της βόρειας Πιερίας ήταν ο Γιαζιτζόγλου, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με εκτέλεση φάουλ στο 82’, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Στεργιώτη.

Αντίθετα, η ομάδα της Ελευσίνας δεν κατάφερε να δώσει αξία στον βαθμό που απέσπασε στην Καρδίτσα, κόντρα στην Αναγέννηση και διατηρείται στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, με τον Αιγινιακό να έχει μία κλασική ευκαιρία. Στην επανάληψη πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν καθολική υπεροχή και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στα τελευταία λεπτά.

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Τσούπρος, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας (56’ Ιορδανίδης), Γραικός, Κοτσαρίδης (79’ λ.τρ. Τσίγκρος), Αγγελούδης, Ακούζιε (61’ Παλαιολόγος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης (90’+1’ Τοπαλίδης), Πατράλης, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ, Γκατσολάρι, Ζγκούρη, Φασίδης (93’ Καρακώστας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected