Κατηγορίες
Football League

Πανθρακικός – Καλλιθέα 2-1

plegas-kwstasΜε δύο γκολ του δανεικού από τον Ολυμπιακό Κώστα Πλέγα ο Πανθρακικός γύρισε το παιχνίδι από 0-1 σε 2-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής και πανηγύρισε το τρίποντο επί της Καλλιθέας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Όπως αναφέρει το sportsaddict, εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα στο ματς, αφού από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να σκοράρουν. Μόλις στο 3′ το σουτ του Μπέλη έφυγε άουτ, ενώ ακολούθησαν τα άστοχα σουτ των Πλέγα και Μπεκατώρου για τους γηπεδούχους.

Δεν άργησε να μπει και το πρώτο γκολ με τον Ηλιάδη στο 10′ να ανοίγει το σκορ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ ύστερα από πάσα του Μπέλη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού μόλις ένα λεπτό μετά ο Ζυγκερίδης κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 12′ ο Πλέγας και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Καλλιθέα δεν το έβαλε κάτω και ήταν καλύτερη στα επόμενα λεπτά. Έφτασε σε μία τελική με τον Ηλιάδη στο 20′, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να πιέσει κυρίως μέσω των στημένων φάσεων που κέρδισε. Ο Πανθρακικός είχε να αντιπαραθέσει σε αυτό το χρονικό διάστημα μόνο μία άστοχη κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Στο 40′ ο Μπέλης με απευθείας κόρνερ επιχείρησε να νικήσει τον Γκαραβέλη, αλλά ο τελευταίος βρήκε λίγο την μπάλα και αποσόβησε το γκολ με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

Με δοκάρι ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για την Καλλιθέα, η οποία μόλις στο 47′ άγγιξε το 1-2. Ο Μπέλης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο τείχος και με νέο δυνατό σουτ σημάδεψε ξανά το οριζόντιο δοκάρι. Λογικό να τα έχει με την τύχη του και αυτός και η ομάδα του, η οποία είχε και μία καλή στιγμή με τον Ηλιάδη στο 53′.

Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε και αυτό έγινε κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών. Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα με τον Βασιλακάκη να δείχνει εμφανώς προβληματισμένος με την αδυναμία του Πανθρακικου στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 72′ το σουτ του Γουόρντεν έφυγε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους. Οι Θρακιώτες προς το φινάλε πίεσαν και τελικά στο 84′ έκαναν το 2-1 με το δεύτερο γκολ του Πλέγα, το οποίο έμελλε να είναι και το νικητήριο.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (81′ Νικόλτσης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (68′ Μήλιος), Χαλκιαδάκης (58′ Κυριαλάνης), Ζυγκερίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νικος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Πάτας, Συριόπουλος, Τοπάλι (55′ Κυριζάκης), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μάκο (51′ Γουόρντεν), Ηλιάδης, Τσίπρας, Σταματάκος

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected