Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οι 3+1 μεταγραφές της Δόξας Λιανοβεργίου!

alexandriamou_a_e120118Η μεταγραφή του Διονύση Κωστόπουλου για τη Δόξα Λιανοβεργίου, που έχει…γεμίσει τα αντίπαλα δίχτυα ουκ ολίγες φορές σε Ελλάδα και Γερμανία, έκανε αίσθηση, δείγμα της θέλησης των διοικούντων των νεοφώτιστων ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο για τη δύσκολη συνέχεια.

Ωστόσο, οι προσθήκες δεν ολοκληρώθηκαν κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις επόμενες που ακολούθησαν, που έγιναν με γνώμονα την πλήρωση του ρόστερ με ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Η Δόξα ενέταξε στο δυναμικό της τους αδελφούς Τόζογλου, Πόλυ και Χρήστο οι οποίοι αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου και ξεχώρισαν για το πάθος με το οποίο αγωνίζονται στην άμυνα. Αμφότερους τους γνωρίζει καλά ο Σάκης Παγγούρας και γι αυτό εισηγήθηκε την απόκτηση τους, όπως και αυτή του 19χρονου επιθετικού Κίμωνα Τερζίδη, ο οποίος ανήκε στον Μέγα Αλεξανδρο Τρικάλων.

Παράλληλα, το νέο του δελτίο εξέδωσε πριν λίγες μέρες και έχει δικαίωμα συμμετοχής ο 16χρονος αμυντικός χαφ Στέλιος Σουρλόγλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected