Super League 1 - Μεταγραφές

“Δώσαμε τον Πόπα στον Παναθηναϊκό!”

Adrian+Popa+FC+Steaua+Bucuresti+v+Legia+Warszawa+8YAdclKAnJXlΟ ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον διεθνή Ρουμάνο εξτρέμ αντί 1 εκατ. ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντριάν Ντουμίτρου Πόπα, με βάση τα λεγόμενα του Τζίτζι Μπεκάλι. Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου υποστήριξε στο “Digi Sport” ότι ο 28χρονος εξτρέμ πουλήθηκε στους “πράσινους” αντί 1 εκατ. ευρώ.

“Δώσαμε στον Παναθηναϊκό τον Πόπα και θα πάρουμε τον Μπουντέσκου” αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος της ρουμανικής ομάδας, ενώ επεσήμανε ότι το ποσό του deal με το “τριφύλλι” έφτασε το 1 εκατ. ευρώ. Ο Πόπα είναι γεννημένος στις 24 Ιουλίου 1988, έχει ύψος 1.69 και παίζει στη Στεάουα από το 2012, έχοντας καταγράψει 137 συμμετοχές (έχει και 20 γκολ).

Ο Πόπα με ύψος 1.69 έχει παίξει κατά το παρελθόν στις Buftea, Politehnica Timisoara, Gloria Buzau, Politehnica Timisoara και Concordia Chiajna της χώρας του. Η Στεάουα τον είχε αγοράσει το 2012 αντί του ποσού των 500.000 ευρώ από την Κονκόρντια. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του Πόπα στη Στεάουα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

δείτε βίντεο του Πόπα στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected