Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Την ανέβασε στα 55!

manolas-1Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της “Sun”, ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να ανεβάσει την προσφορά του στα 55.000.000 ευρώ προκειμένου να φέρει τον Κώστα Μανωλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Έτοιμος να κάνει το “κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά απ’ τη Ρόμα φέρεται να είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Sun”, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να αυξήσει την προσφορά της προς τη Ρόμα στα 55.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει “δικό” της τον Έλληνα στόπερ.

Όπως αναφέρει το Sport24, η βρετανική εφημερίδα είχε αποκαλύψει, πριν από τέσσερις ημέρες, πως οι “Κόκκινοι Διάβολοι” κατέθεσαν επίσημη πρόταση στους “τζαλορόσι” ύψους 38.000.000 ευρώ για τον 25χρονο άσο, αλλά ήταν διατεθειμένοι να ανεβάσουν το ποσό, όπως και συνέβη. Ο Μανωλάς αποτελεί “διακαή πόθο” του Πορτογάλου τεχνικού απ’ το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας έβαλαν… φρένο στην επιθυμία του.

Γι’ αυτό το λόγο, η Γιουνάιτεντ κινήθηκε για την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελεφ απ’ την Μπενφίκα, αλλά δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” μεταξύ των δύο συλλόγων, με συνέπεια ο Μουρίνιο να στρέψει εκ νέου το ενδιαφέρον του στον Μανωλά. Τη φετινή σεζόν, ο Έλληνας στόπερ μετράει 21 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας τον στυλοβάτη στην άμυνα της Ρόμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected