Basket

Καταγγέλει τον ΠΑΟΚ για ψύχος στο “Παλατάκι”!

2cqo41tΟι άνθρωποι της Νεπτούνας διαπίστωσαν πως η θερμοκρασία στην Πυλαία ήταν πολύ χαμηλή, ακυρώνοντας λόγω ψύχους την προπόνηση και θα κάνουν καταγγελία στην FIBA!

Σύμφωνα με το SDNA, η προπόνηση της Νεπτούνας στο κλειστό της Πυλαίας ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (10/1, 19:00) με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ήταν υπό εξαιρετικές δύσκολες συνθήκες λόγω του κρύου, με τους παίκτες να μην μπορούν να φορέσουν τα κανονικά ρούχα προπόνησης. Έτσι αποφασίστηκε το πρόγραμμα να είναι αρκετά συντομότερο από το αρχικά προγραμματισμένο.

Οι Λιθουανοί ειδοποίησαν τους ανθρώπους του γηπέδου για την χαμηλή θερμοκρασία, ώστε να γίνει κάτι με τη θέρμανση, ενόψει της πρωινής προπόνησης την Τρίτη (10/1), ωστόσο αυτή αναβλήθηκε, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νεπτούνας η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 1-2 βαθμούς.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της Νεπτούνας επισημαίνεται πως «η Νεπτούνας είναι σε διαδικασία κατάθεσης έγγραφης διαμαρτυρίας απέναντι στους διοργανωτές», ώστε να κατατεθεί στην FIBA.

Πάντως, θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες η Πυλαία είναι «ψυγείο», αφού και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές στο Παλατάκι και επικίνδυνες για τους παίκτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected