Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή αλλά και οι τέσσερις αποχωρήσεις

mitropoulosΟ ΠΑΟ Βάρδας ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο, αφού εντάχθηκε στην ομάδα ο 21χρονος μέσος, Μίλτος Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr, στην αρχή της περιόδου είχε δοθεί από την Παναχαϊκή (που ανήκει) ως δανεικός στον Αστέρα Αμαλιάδας. Έχοντας πάντως κι ένα πρόβλημα τραυματισμού στις αρχές, έμεινε πίσω και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να βρει χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να ζητήσει και να αποχωρήσει πριν λίγες μέρες από την έτερη ηλειακή ομάδα της κατηγορίας.

Εφόσον πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τότε θεωρείται ότι θα αποτελέσει μια ακόμα πολύ καλή λύση στον ΠΑΟΒ για τα υπόλοιπα ματς.

Στου οποίου ΠΑΟΒ το αγωνιστικό κομμάτι, το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν τέσσερις αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Πρόκειται για τον Αχαιό μέσο, Θανάσης Φωτόπουλος ο οποίος ζήτησε και αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους, ο Βασίλης Καζαντζής που δεν υπολογιζόταν λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων το τελευταίο διάστημα και μεταγράφηκε στη Δόξα Ν. Μανωλάδας, ο νεαρός Αχαιός μπακ – χαφ Γιάννης Κασιώνης, ενώ ο ντόπιος νεαρός μεσοαμυντικός Αλέξανδρος Σοφιανόπουλος που αυτό το διάστημα λόγω των μαθητικών υποχρεώσεων του (Λύκειο, και προ εξετάσεων) δυσκολευόταν να ακολουθήσει τους αυξημένους ρυθμούς της Γ’ Εθνικής, παραχωρήθηκε δανεικός ως το τέλος της περιόδου στη γειτονική Δόξα Ν. Μανωλάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected