Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ραγδαίες εξελίξεις στο ρόστερ, τέσσερις μέσα, τρεις έξω!

Χωρίς τίτλο

Τέσσερις μαζεμένες προσθήκες ανακοίνωσε ο ΑΟ Χαλκίς και παράλληλα έκανε γνωστό πως αποχωρούν οι Αλμπάνης, Τηλιόπουλος και Μητακίδης!

Η διοίκηση των “τζιαλορόσι” συμφώνησε με τους Απόστολο Χατζηστάμου (10 συμμετοχές και 1 γκολ με τον ΑΟ Ζευγολατιού φέτος), Αλέξανδρο Βαλκάνο (επιστρέφει στη Χαλκίδα μετά από 6 μήνες στον ΑΟ Λουτράκι), Γιάννη Αγριόδημο (από την ΑΕΚ Χαλκίδας) και Δημήτρη Αγγελάτο (επίσης από την ΑΕΚ Χαλκίδας, πέρσι αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Ηρακλή Ψαχνών).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ :

«Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Χατζηστάμου Απόστολο, Βαλκάνο Αλέξανδρο, Αγριόδημο Ιωάννη κι Αγγελάτο Δημήτριο.

Οι δύο πρώτοι είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική κατηγορίας (σε Α.Ο. Ζευγολατιού και Α.Ο. Λουτρακίου αντίστοιχα), ενώ οι Αγριόδημος και Αγγελάτος προέρχονται από την Α.Ε.Κ. Χαλκίδας, στη λογική συνεργασίας των δύο ομάδων.

Οι παραπάνω αθλητές είχαν πολλές συμμετοχές με την ομάδα τους κι έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις.

Έτσι με τις κινήσεις αυτές, συμπληρώνονται τα κενά στις θέσεις του τερματοφύλακα (Αγριόδημος) και των επιθετικών μέσων.Επίσης ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους Μητακίδη Νικόλαο, Τηλιόπουλο Κωνσταντίνο και Αλμπάνη Χαράλαμπο, για… τρεις διαφορετικούς λόγους.

Ο επαγγελματικός φόρτος εργασίας του κ. Μητακίδη, απαγορεύει πλέον τον ίδιο να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και η διοίκησή μας συμφώνησε.

Τον κ. Τηλιόπουλο μας… τον πήρανε φαντάρο και του ευχόμαστε καλή θητεία και καλό κουράγιο. Τέλος με τον κ. Αλμπάνη οι λόγοι είναι αγωνιστικοί κι ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και τύχη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected