Football League

Έφτασε τις 5 αποχωρήσεις!

3e8974d23052ca46d1b405a51a72c071_128247Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Παπανικόλα αλλά και του Μιχάλη Μαρή, τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές βλέπουν την έξοδο στον Αχαρναϊκό,

Απών από τις προπονήσεις του Αχαρναϊκού είναι εδώ και αρκετές ημέρες ο Ίσμαελ Ντούνγκα. Ο Κενυάτης επιθετικός βρισκόταν στην πατρίδα του και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας του Μενιδίου. Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News, τον ακολούθησαν και οι Ψιάνος, Τζιώρας.

Ο Ντούνγκα εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Σλάβια Σόφιας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής της, Βλαντιμίρ Ιβανόφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, υποστήριξε ότι ο Κενυάτης θα αποκτηθεί και, μάλιστα, αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της βουλγαρικής ομάδας που γίνεται στην Τουρκία. Εκεί, αν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, θα έχει συμπαίκτη τον συμπατριώτη του, Αμπούν Ομάρ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναιγιαλείου. Ο 24χρονος Κενυάτης επιθετικός αγωνίστηκε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με τον Αχαρναϊκό και σημείωσε 3 γκολ. Τελευταία του εμφάνιση στς 22 Δεκεμβρίου απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Την τελευταία τους εμφάνιση, όμως, με τα πράσινα πραγματοποίησαν την Κυριακή (08/01) και οι Χρήστος Τζιώρας, Στέργιος Ψιάνος. Αμφότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο Ψιάνος κατέγραψε 10 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ με τον Αχαρναϊκό, ενώ ο Τζιώρας έπαιξε σε 10 αγώνες και σκόραρε δύο φορές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected