Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα “ερυθρόλευκα” ο Δημήτρης!

Dimitris-SothriouΈνας ποδοσφαιριστής που έμεινε 4,5 χρόνια στον Πλατανιά κι όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για το ήθος του και την αγωνιστικότητά του επιστρέφει στα Χανιά για να φορέσει ίδια χρώματα, αλλά σε διαφορετική ομάδα.

Ο Άλκης Δημήτρης, πρώην αρχηγός του Πλατανιά έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Εργοτέλη και υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για να ενισχύσει την προσπάθεια παραμονής στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να δώσει πολύτιμες λύσεις με την εμπειρία του εντός και… εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, το… φλερτ υπήρξε και το καλοκαίρι αλλά η προοπτική της επιστροφής στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη φάνταζε καλύτερη εκείνο το διάστημα για τον 36χρονο ποδοσφαιριστή.

Το ΙΝΚΑ μετά τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Μποτωνάκη γνωστοποίησε τη συμφωνία της με ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας και δεδομένης εμπειρίας “φωτογραφίζοντας” ουσιαστικά τον Δημήτρη.

Η ανακοίνωση:

“Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι δεν ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μποτωνάκη, με τον οποίο είχε συμφωνήσει προφορικά για την ένταξή του στην ομάδα.

Αντ’ αυτού, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εντός των επομένων ημερών θα ανακοινώσει τη συνεργασία με έτερο ποδοσφαιριστή, εγνωσμένης αξίας και δεδομένης εμπειρίας, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις στο χώρο της άμυνας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected