Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Στον τελικό του 3ου ομίλου η Αχαϊκή!

ast_ze_0Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από την διακοπή που μεσολάβησε (από τις 18 Δεκεμβρίου) για τον Αστέρα Αμαλιάδας, δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία για τους “βυσσινί” οι οποίοι ηττήθηκαν με 0-2 από την Αχαϊκή στα πλαίσια του “εσωτερικού ημιτελικού” του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής για τον 3ο όμιλο.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, ο αγώνας αυτός διεξήχθη στο γήπεδο «Βασ. Μουρκιώτης» της Νέας Μανωλάδας, με τυπικά γηπεδούχο την Αμαλιαδίτικη ομάδα. Που το δικό της γήπεδο στην Αμαλιάδα είναι κλειστό για απαραίτητα έργα στον χλοοτάπητα (ενώ δεν υπήρχε πιο κοντινό που να είχε άδεια για διεξαγωγή αγώνα εθνικής κατηγορίας και διοργάνωσης).

Ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος, αφού αρχικά αιφνιδιάστηκε στο 5′ όταν με σουτ του Κωστούλα έξω από την περιοχή έγινε το 0-1, ενώ δέχτηκε και το 0-2 στο 32′ με άλλο σουτ κι αυτό εκτός περιοχής, του Αναγνωστόπουλου.

Και δεν άλλαξε κάτι ούτε στην επανάληψη, παρότι στο 51′ η Αχαϊκή έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαντά με κόκκινη (απευθείας) για βάναυσο μαρκάρισμα.

Ώστε τελικά η ομάδα από το γειτονικό νομό να ευνοηθεί από το ουδέτερο – στην πραγματικότητα – γήπεδο, και να είναι αυτή που πήρε τη νίκη – πρόκριση. Την οποία ήθελε κι ο Αστέρας (δεν αποτελούσε αυτοσκοπό, αλλά είχε θεωρηθεί μια ακόμα ευκαιρία για διάκριση).

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης (62′ Παπουτσής), Αντωνόπουλος (42′ λ.τρ. Μελετίδης), Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Μπουζούρας, Μπράβος, Μπαρμπαρούσης, Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (46′ Σταθάτος)

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος (80′ Αποστολόπουλος), Μαντάς, Κωστούλας, Μικελάτος (83′ Μετζελόπουλος), Αναγνωστόπουλος (62′ Δριμάλας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected