Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Με αντεπίθεση διαρκείας το 3-0! (vid)

euaggelouΑπό τη στιγμή που το παιχνίδι δεν έβγαινε για τον Παναθηναϊκό, ο Μάρκους Μπεργκ και στη συνέχεια ο Σεμπαστιάν Λέτο έκαναν του κεφαλιού τους και έδωσαν τη νίκη στο “τριφύλλι” στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Το κερασάκι στη τούρτα για την εξαιρετική κατάσταση του Αργεντινού ήταν το 2ο γκολ, το οποίο το σημείωσε στην εκπνοή με πέναλτι, γράφοντας το 3-0. Έτσι οι “πράσινοι” με αυτό το καθαρό σκορ εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από ένα φλύαρο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε και βρήκε τις φάσεις που έδωσαν την ευκαιρία στον Σουηδό και στον Αργεντινό να σκοράρουν. Η είσοδος του Λέτο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του Παναθηναϊκού, ενώ στα θετικά πρόσωπα για τους “πράσινους” ήταν και ο νεαρός Ευαγγέλου. Εξαιρετικός και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος με συμμετοχή στο 1ο γκολ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι! Καλά στοιχεία έδειξε και ο νεαρός Χατζηγιοβάννης.

το φιλμ της αναμέτρησης και βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (76’ Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (59’ Λέτο), Βλαχοδήμος, Μπεργκ (79’ Ρινάλντι).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (77’ Σταθάκης), Κίκε, Ποκόνγκ (70’ Θέος), Μίλιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected