Κατηγορίες
Football League

Δημοσίευμα για την πρώτη μεταγραφή του Άρη!

hugo_sousa-700x383Πολύ κοντά στην πρώτη χειμερινή μεταγραφή του βρίσκεται ο Άρης σύμφωνα με το instasport.gr, καθώς ήδη στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πορτογάλος Ούγκο Σόουζα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Σοούζα αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός (μπορεί να παίξει και ως 6άρι, αλλά και σαν αριστερό μπακ), είναι γεννημένος το 1992 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο, στα οποία εντάχθηκε το 2004. Έπειτα από μια επταετία εκεί, μετακόμισε στην Ρουμανία και την Μπρασόφ.

Το καλοκαίρι του 2012 έφυγε για την Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσού, όπου έμεινε για ένα εξάμηνο και στη συνέχεια πήγε στην Πάφο.

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Πορτογαλία και την β΄ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ από τον Αύγουστο του 2014 μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε, έπαιξε στο Βέλγιο και την Μπέβερεν

Επίσης έχει καταγράψει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και αξιολογήθηκε ως μία εξαιρετική περίπτωση από το Νίκο Αναστόπουλο. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι στη Θεσσαλονίκη, αύριο το πρωί θα περάσει από εργομετρικά και στη συνέχεια θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις αν και ήδη υπάρχει μία προσυμφωνία.

Στο μεταξύ, μέσα στην ημέρα αναμένεται ένας ακόμη παίκτης για τον Άρη. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά παρά μόνο ότι είναι Γάλλος και θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected