Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Ένας ακόμη Ημαθιώτης στην Κρύα Βρύση, που έκανε το super deal με Καραγιάννη!

15940602_1510885688939668_8738193258958420402_n-vert

Τρεις μεταγραφές ολοκλήρωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης!

Το ηχηρό όνομα που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας ακούει στο όνομα Χρήστος Καραγιάννης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο 33χρονος επιθετικός, μετά από δύο χρόνια στην Αριδαία και με 200 και πλέον αγώνες (οι περισσότεροι επαγγελματικοί) στην πολυετή καριέρα του θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα κοκκινόμαυρα.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας έκανε δικό της και τον Ημαθιώτη μέσο Πέτρο Μιχαηλίδη (φωτ. κάτω αριστερά), ο οποίος προέρχεται από τον Φίλιππο Μελίκης, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ακαδημία Βέροιας.

Τέλος, στους “κοκκινόμαυρους” θα αγωνίζεται και ο 38χρονος μέσος Βαγγέλης Αντωνιάδης, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στη Δόξα Μαυροβουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα :

“Στις 3 πρώτες μεταγραφές του προχώρησε ο Απόλλωνας και βρίσκετε πλέον στην ευχάριστη θέση να τις ανακοίνωση στους φίλους της ομάδας μας.

Πρόκειται για τον 23 χρονο μέσο Μιχαηλίδη Πέτρο από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΛΙΚΗΣ τον 38 χρονο συντοπίτη μας μεσοαμυντικό Αντωνιάδη Βαγγέλη από την ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ και τον 34 χρονο επιθετικό Καραγιάννη Χρήστο από τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Το Δ.Σ. βρίσκεται σε συζητήσει και με άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται, με την ενσωμάτωση τους να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας να διεκδίκηση και φέτος την κορυφή του πρωταθλήματος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected