Football League - Μεταγραφές

Νέα μεταγραφή ο Τουγλής, έρχεται ο Ροβίθης!

giorgos-toyglisΜία ακόμη μεταγραφή για τα Χανιά, αυτή τη φορά από τον “γείτονα” ΟΦΗ

Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου για τον δανεισμό του 20χρονου αμυντικού, Γιώργο Τουγλή ο οποίος θα βρεθεί αύριο στα Χανιά για να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΑΟΧ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Δανεικό για 6 μήνες στον ΑΟ Χανιά, παραχώρησε ο ΟΦΗ τον 20χρονο αριστερό μπακ Γιώργο Τουγλή. Ο νεαρός αμυντικός έκανε την Πέμπτη (12/1) την τελευταία του προπόνηση με τον ΟΦΗ και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, το οποίο και ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Από την Παρασκευή (13/1), ο Γιώργος Τουγλής θα ενταχθεί στην ομάδα των Χανίων. Ο ΟΦΗ παραχώρησε το νεαρό παίκτη, με τη λογική να βάλει παιχνίδια στα πόδια του και να έχει στην ομάδα των Χανίων τη δυνατότητα για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε μια ομάδα Football league, όπως είναι και ο ΟΦΗ, αλλά με διαφορετικούς στόχους. Το καλοκαίρι θα επανεξεταστεί η περίπτωση του από τον ΟΦΗ.

rovithisΝα σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τουγλής θα αγωνιστεί στα Χανιά, καθώς έχει περάσει και από την Κ20 του Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κ20 του ΟΦΗ, αλλά και την πρώτη ομάδα, στην οποία ήταν πέρσι στην Γ’ Εθνική και φέτος. Στο παρελθόν ο Γιώργος Τουγλής έχει περάσει και από τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων».

Πλησιάζει ο Ροβίθης, σενάριο για άλλους δύο

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο Μανώλης Ροβίθης δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να αφήσει το Ηράκλειο και να μετακομίσει δυτικότερα και δη στον ΑΟ Χανιά.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να λύσει άμεσα το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, μιας και ο Νίκος Νιόπλιας δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Την ίδια στιγμή όμως και σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο Ροβίθης φέρεται να έχει έρθει συμφωνήσει με τον ΑΟΧ για να συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι «μπλε» προσπαθούν να αποκτήσουν παράλληλα και τους Σερτζίνιο και Χασομέρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected