Κατηγορίες
Football League

Απρόσμενο τέλος!

mikits-orthiosΜε… συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η θητεία του Νίκολα Μίκιτς στον ΟΦΗ, με τον Σέρβο δεξιό οπισθοφύλακα να ζητά να μείνει ελεύθερος και την κρητική ΠΑΕ να κάνει δεκτό το αίτημα του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της κρητικής ομάδας, ο Μίκιτς επικαλέστηκε οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους και ζήτησε να αποχωρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Ο Νίκολα Μίκιτς δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. O 31χρονος Σέρβος αμυντικός μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι τον αναγκάζουν να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του στο Βελιγράδι.

Ο ΟΦΗ σεβάστηκε την επιθυμία του Μίκιτς και το συμβόλαιο των δυο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το Νίκολα Μίκιτς για τη μέχρι σήμερα παρουσία του στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του. Ο Μίκιτς την Παρασκευή (13/1) το πρωί αναχωρεί για την Σερβία».

Λίγο μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ο Μίκιτς με δήλωση του στην επίσημη σελίδα συλλόγου, τόνισε: «Είναι μια προσωπική απόφαση, να αποχωρήσω αυτή τη στιγμή. Δεν είχα πρόβλημα με κανένα από την ομάδα. Ούτε με τον προπονητή που είναι ένας πολύ καλός κόουτς και είχα πολύ καλή συνεργασία μαζί του, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με τους συμπαίκτες μου. Απλά πρέπει να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια μου.

Το συζήτησα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και βρήκαμε τη χρυσή τομή. Εύχομαι στον ΟΦΗ να ανέβει στην Α’ Εθνική και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει πολύ καλή ομάδα και υπέροχο κόσμο. Θα τον θυμάμαι πάντα σαν ομάδα και θα τον υποστηρίζω».

Σύμφωνα με το grandsport, το θέμα της αποχώρησης Μίκιτς, ο Σέρβος στο μικρό διάστημα της παρουσίας του στον Όμιλο, δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τον «ντόρο» που έγινε για την μετεγγραφή του το καλοκαίρι, καθώς αφενός έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας τραυματισμών, αφετέρου στις όποιες παρουσίες είχε, δεν έδειξε να προσφέρει το «κάτι παραπάνω» όπως θέλει μια ομάδα από έναν ξένο παίκτη.

Πλέον μετά και τον δανεισμό του Μπολάκη, ο ΟΦΗ μένει ουσιαστικά με τους Κιάσσο και Κομεσίδη να μπορούν να παίξουν ως δεξιοί οπισθοφύλακες, κάτι που κάνει εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης και για το δεξί άκρο της άμυνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected