Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Επιστρέφει στην Ελλάδα;

PAOK
Στα πάτρια εδάφη γυρίζει ο Λευτέρης Σακελλαρίου, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΖ για οικογενειακούς λόγους.

Τα προβλήματα της κυπριακής ομάδας είναι πολλά, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν τάσεις φυγής, όπως και ο Ντίνος Πάγκαλος, αλλά στην περίπτωση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ υπάρχει και η οικογένεια στη μέση.

Σύμφωνα με το trikalascore, ο 29χρονος αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΖ μετά από ένα γεμάτο εξάμηνο με 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ και ο λόγος είναι πως θέλει να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του και το λίγων μηνών παιδί του.

Ο Σακελλαρίου θέλει τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο να μη φύγει από την Ελλάδα και αυτό λογικά θα συμβεί, αφού ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες κρούσεις με τα Τρίκαλα σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr να έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του.

Δεν παίζουν μόνα τους, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού και η Βέροια παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση, ενώ υπάρχει άλλη μία ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα που ακόμη δεν έχει κάνει κάποια κίνηση γιατί ήθελε αρχικά να τελειώσει με κάποιες άλλες υποθέσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected