Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παίζει μεγάλη μπάλα και εκτός γηπέδων!

upamecanoΣπουδαία μεταγραφική κίνηση για τη Λειψία, η οποία “νίκησε” ορισμένες υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και εξασφάλισε την υπογραφή του εξαιρετικά ταλαντούχου Νταγιότ Ουπαμεκάνο.

Όπως αναφέρει το Sport24, μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Λειψία, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταγιότ Ουπαμεκάνο από τη RB Ζάλτσπουργκ, υπογράφοντας συμβόλαιο με ισχύ έως το 2021.

Το επίτευγμά της θεωρείται σπουδαίο, όχι μόνο διότι πρόκειται για έναν εκ των πιο ταλαντούχων κεντρικών αμυντικών στην Ευρώπη, αλλά κυρίως επειδή βρισκόταν στο “στόχαστρο” ευρωπαϊκών “μεγαθήριων”, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η εγχώρια αντίπαλός της, Μπάγερν Μονάχου!

Φυσικά, ρόλο έπαιξε η “αδερφική” σχέση ανάμεσα σε Ζάλτσμπουργκ και Λειψία, καθώς είναι πασίγνωστο ότι οι δυο τους βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία της εταιρείας αναψυκτικών Red Bull.

Ο 18χρονος Γάλλος κόστισε 10.000.000 ευρώ στην ομάδα της Σαξονίας. Φέτος, μετρούσε 21 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ, όντας καταλυτικός παράγων στη διεκδίκηση της αυστριακής Bundesliga.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected