Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πακέτο “δύο” στις μεταγραφές!

vasilis_ntounisΣε δυο σπουδαίες μεταγραφές προχώρησε το Ζευγολατιό δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση της διοίκησης να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με δυο ικανότατους ποδοσφαιριστές που είναι δεδομένο ότι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλει για να κερδίσει την παραμονή.

Σύμφωνα με το stoplekto.gr, στην περσινή πρωταθλήτρια Κορινθίας θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής ο 33χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί να καλύψει θέση και ως στόπερ, Βασίλης Ντούνης ο οποίος προ ημερών αποδεσμεύτηκε από τη Θύελλα Ραφήνας. Πλην των “πρασίνων”, το νέο απόκτημα του Ζευγολατιού έχει περάσει από Κεραυνό Κερατέας και Ηράκλειο.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο 27χρονος μέσος Άγγελος Κατσαβριάς που μέχρι πρότινος άνηκε στον Ιωνικό ενώ αγωνίστηκε και για μερικούς μόλις μήνες στον Ατρόμητο Πειραιά, έχοντας συνεργαστεί στην ομάδα των Καμινίων με τον νυν προπονητή του Ζευγολατιού, Βαγγέλη Λαϊβερά.

Με αυτές τις δυο κινήσει ο πρόεδρος, Θανάσης Πισιμίδης δείχνει την πρόθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected