Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα σε πρώτο πλάνο! (photos)

panionios-metagrafes-14117-1Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η ενίσχυση του Πανιωνίου για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους «κυανέρυθρους» να παρουσιάζουν το Σάββατο τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματά τους, Ταπόκο, Γεσίλ, Μπαντή και Μπάλα.

Παίκτες του Πανιωνίου και επισήμως είναι οι Κέβιν Ταπόκο, Γιώργος Μπαντής, Παναγιώτης Μπάλας και Σαμέντ Γεσίλ, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα συμβόλαιά τους με τους «κυανέρυθρους» και παρουσιάστηκαν από τη Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ.

Ο 24χρονος μέσος Ταπόκο από τη Μπουρκίνα Φάσο έμεινε ελεύθερος από τη Μουσκρόν και αποτελεί προϊόν της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της Λιόν. Στη θέση του σέντερ φορ αγωνίζεται αντίθετα ο 22χρονος Γερμανός σέντερ φορ Γεσίλ που θα καλύψει το κενό του Ανσαριφάρντ και έρχεται στον Πανιώνιο αφού έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.

Στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Μιλόγεβιτς θα δώσει λύσεις και ο Μπάλας που δεν στέριωσε στη γερμανική Σόνενχοφ και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα 5 χρόνια που πέρασε στον Ατρόμητο.

Τέλος, ο έμπειρος γκολκίπερ Μπαντής που πέρσι έπαιξε στον Αστέρα και φέτος στην Ομόνοια, πιάνει «πλατεία» για να δώσει λύσεις κάτω από τα δοκάρια.

δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση των παικτών στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected