Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ Καλλονής – Απόλλων Σμύρνης 1-4

Χωρίς τίτλοΟ Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 4-1 της Καλλονής, εκτός έδρας και συνεχίζει μόνος πρώτος στην κορυφή, όντας αήττητος.

Όπως αναφέρει το instasport.gr, ακόμα μια πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος χωρίς πρόβλημα πέρασε από τη Μυτιλήνη, κερδίζοντας την Καλλονή με 4-1.

Στο 13′, το σκορ άνοιξε ο Πετρόπουλος, με τον Αλμπάνη στο 31′ να έρχεται να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, καταφέρνοντας μέσα σε τέσσερα λεπτά να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Ο Σιατραβάνης στο 52′ και ξανά ο Αλμπάνης στο 55′, ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Φράγκο στο 86′.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Καραγεώργης (60’ Λαμπράκης), Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Γιώργου, Γιουκαρής (70’ Παραΐμπα), Λίταινας, Σοφιάνης (60’ Αγριμάκης), Φράγκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κάσσος (83’ Ρομάνο), Κρητικός, Τζάνης (40’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος (57’ Περογαμβράκης)

φωτ. από sportlesvos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected