Football League

Αιγινιακός – Τρίκαλα 2-2

DSC08679Πολύ καλό σε ρυθμό και θέαμα το παιχνίδι στο Αιγίνιο, ανάμεσα στον τοπικό Αιγινιακό και τον ΑΟ Τρίκαλα.

Οι γηπεδούχοι ήταν επιβλητικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν δίκαια 2-0 για να έρθει το γκολ του Γιαννιτσάνη λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους και να βάλει στο παιχνίδι τους Θεσσαλούς.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η κόκκινη στον Φασίδη άλλαξε τη αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε την ομάδα των Τρικάλων να ισοφαρίσει σε 2-2.

Δυνατός, αποφασιστικός και πιο ουσιαστικός ο Αιγινιακός, προηγείται δίκαια των Τρικάλων με 2-0 στο Ιωάννης Παραλυκίδης του Αιγινίου.

Στο 14΄από εκτέλεση φάουλ του Ζούρκου ο Ζγκούρη με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για τον Αιγινιακό.

Στο 30΄από εκτέλεση κόρνερ του Γιαζιτζόγλου ο Λιόλιος θα βρεθεί μόνος του στο 2ο δοκάρι και θα σουτάρει για να σώσει ο Σιδεράκης.

Στο 32΄όμως ο τερματοφύλακς της ομάδας των Τρικάλων θα κάνει ολέθριο λάθος διώχνοντας επάνω στον Γκατσολάρι που με εύκολο πλασέ θα κάνει το 2-0 για την ομάδα της Πιερίας που έχει κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και λίγο πριν λήξει το 1ο μέρος ο Κουσκουνάς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Γιαννιτσάνης έκανε από καλό σημείο την κεφαλιά η οποία πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 47΄ο Γκατσολάρι βγήκε μόνος του απέναντι στον Σιδεράκη από πάσα του Ζγκούρη αλλά έσωσε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.

Στην επόμενη φάση ο Μήτσιος χαρίστηκε στον Μαρουκάκη και δεν αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία όταν ο ποδοσφαιριστής της Θεσσαλικής ομάδας χτύπησε εκτός φάσης στο πρόσωπο τον πεσμένο Λιόλιο.

Στο 78΄ανατράπηκε ο Μαρουκάκης από τον Λιόλιο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιαννιτσάνης και με εύστοχη εκτέλεση θα κάνει το 2-2. Στο 84΄ από σέντρα του Τοπαλίδη ο Ζγούρη έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη. Στο 89΄ακυρώθηκε ώς σωστά οφσάντ γκολ της ομάδας των Τρικάλων.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμαντίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδητ Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (85΄Μουκίδης), Ζγκούρη, Φασίδης, Γκατσολάρι (90΄Μουκίδης), Ραγκέλοφ (73΄Τοπαλίδης Σάβ.)

ΑΟ Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης (46΄Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάνδρο (60΄Στεβάνοβιτς), Μουμίν, Καρίκι, Γιαννιτσάνης, Μπαϊκαρά, Κουσκαουνάς, Μαρουκάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected