Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επέστρεψαν στις νίκες οι Πιερείς

DSC_0093-696x450Σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο Διαγόρας Σεβαστής αφού πέρασε από την Φιλιππιάδα επικρατώντας με 1-3 του Εθνικού.

Όπως αναφέρει το sportime24, το ματς κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου προηγήθηκε νωρίς στο σκορ (16΄) με τον Δερμητζόγλου, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασαν μια ευκαιρία με τον Άτσκα στο 51΄, έφεραν το ματς στα ίσια στο 64΄ όταν μετά από σέντρα του Μανιώτη από τα δεξιά ο Μπαλογιάννης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλειάδη, και το ματς έγινε πραγματικά ντέρμπι.

Η ομάδα της Φιλιππιάδας ήταν σ’ αυτό το κομμάτι του ματς καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει με ένα ακόμα γκολ την υπεροχή της αφού στο 67΄ ο Μιχάλης μετά από ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Βασιλειάδη αλλά το πλασέ που έκανε απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Διαγόρα και στη συνέχεια ο επερχόμενος Κουμπής πλάσαρε σε κενή εστία πάνω από τα δοκάρια.

Στο 86΄ ο Μίμης Μενίσκος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τρανουλίδη.

Στο 89΄ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου από τον Τρανουλίδη. Το εκτέλεσε ο Σαμανίδης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης (89΄Χαριτόπουλος), Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσος (80΄Μαλλάτος), Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Τσαγκαράκης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δερμητζόγλου, Σαμανίδης, Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς (46΄ Γεωργίου), Καράμπελας (70΄Μυλωνάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected