Κατηγορίες
Football League

Επική ανατροπή!

FOOTBALL LEAGUE / WQ́Ɋϓ - ϖǠ(Eurokinissi Sports / Mԙ͇Ӡ͉ʏˏЏՋϓ)

Αν και έχανε με 2-0 στο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έδειξε ποιος είναι στο δεύτερο και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει μια μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό με γκολ του Χίσι στο 91′!

Δείχνοντας ψυχή μεγάλης ομάδας και ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, ο ΟΦΗ πέταξε στα σκουπίδια το κάκιστο πρώτο ημίχρονο όπου και έχανε με 2-0 παρουσιάζοντας μια εφιαλτική εικόνα και με αλλαγή προσώπου έκανε εκπληκτική ανατροπή φτάνοντας στη νίκη με 2-3!

Με χρυσό σκόρερ τον Κέβι Χίσι στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ πήρε ένα σπουδαίο διπλό και συνεχίζει να παραμένει κοντά στις προνομιούχες θέσεις φτιάχνοντας και ψυχολογία εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, ο ΟΦΗ του κακού πρώτου ημιχρόνου ήταν σαν να μην εμφανίστηκε στο γήπεδο. Δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό (!!) από το Νταμιάνο και ακόμα ένα από το Ντάγκρα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην πλάτη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Νίκος Νιόπλιας έκανε αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι του Χίσι, Μάνο αλλάζοντας την διάταξη του ΟΦΗ από 4-2-3-1 σε 3-5-2 παίζοντας φουλ επιθετικά. Κατάφερε να μειώσει στο 48′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλοσάβλιεβ και ισοφάρισε λίγα λεπτά μετά με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

Αυτό ήταν και το σημείο κλειδί: Ο ΟΦΗ έπαιζε μονότερμα τον Αχαρναϊκό στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί και τελικά κατάφερε να πάρει το σπουδαίο τρίποντο με λυτρωτή τον Χίσι στο 91′!

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ζαχαρός (83’ Μεγαλοοικονόμου), Ντάγκρας, Σταμούλης, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζέφερσον.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Μητρόπουλος (46’ Χίσι), Αντουκόρ, Χαντί (46’ Μάνος), Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (79’ λ. τρ. Βαλλιάνος), Βουό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected