Κατηγορίες
Football League

Με γκολ στα…χασομέρια γλίτωσε την ήττα! (photos)

Goal-MarioΑπίστευτο φινάλε επιφύλασσε το παιχνίδι στο Μάλεμε, με τον Κισσαμικό να καταφέρνει χάρη στο γκολ του Μάριο Μαρτίνεθ στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ν’ αποσπά την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τον Πανελευσινιακό και να γλιτώνει έτσι από μια σίγουρη ήττα!

Η ισοπαλία δεν είναι σίγουρα το αποτέλεσμα που είχε σαν στόχο ο Κισσαμικός, αλλά από τη στιγμή που μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων βρέθηκε να χάνει από το γκολ των φιλοξενουμένων στο 17ο λεπτό με δράστη τον Σταματάκη, κινδύνεψε να χάσει για άλλη μια αγωνιστική εντός έδρας.

Τελικά, ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του, Μάριο Μαρτίνεθ με ένα πραγματικά καταπληκτικό γκολ από ένα φαλτσαριστό σουτ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακρυωνίτη και να χαρίσει έτσι το το βαθμό στην ομάδα του κι από την άλλη να απογοητεύσει τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς μια σίγουρη νίκη χάθηκε μέσα από τα χέρια τους.

Ο Κισσαμικός είναι αλήθεια ότι δεν ήταν καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικότερα μέχρι το σημείο που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια αυτό το γκολ που σημειώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματάκη ουσιαστικά τον… αφύπνισε, με συνέπεια έτσι από εκεί και μετά να είναι σε μια διαρκή προσπάθεια να ισοφαρίσει. Δυστυχώς τη στιγμή που το καταφέρνει δεν απομένει χρόνος για ένα δεύτερο αλλά και πάλι έτσι όπως πήγε το ματς, η ισοπαλία κρίνεται ως ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες, με τον Μίλιτς να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 81′ επειδή χτύπησε αντίπαλό του εκτός φάσης, ενώ για τον Πανελευσινιακό αποβλήθηκε ο Αρναούτογλου που είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μουρτζάκη μέσα σε ένα λεπτό (82′) για τον… ίδιο λόγο, επειδή έκανε καθυστέρηση, κλωτσώντας τη μπάλα μακριά!

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Τάκης Τσακαλίδης-Γιώργος Τουλουπάκης): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης (67’ λ.τρ. Κουρέλλας), Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (72’ Ποκόνγκ), Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Θέος (55’ Μάντζης), Μίλιτς.

Πανελευσινιακός (Χρήστος Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Γραικός, Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κασνέτση, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε (46’ Αρναούτογλου), Σταματάκης (75’ Αγγελίδης), Νίασον (59’ Κορομηλάς), Σέλμπι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected