Football League

Καλλιθέα – ΑΕ Σπάρτη 2-2

Χωρίς τίτλοΣε μια αναμέτρηση που είχε όλα όσα χαρακτηρίζουν την δεύτερη κατηγορία έγινε στο Ελ Πάσο την Κυριακή (15/01) το απόγευμα και τελειώσε ισόπαλη 2-2 ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Σπάρτη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές με τον Σμυρλή (11′) και τον Γκίνη (45′), αλλά η ομάδα της Λακωνίας επέστρεψε στο ματς με τον Αναστασάκο (19′) και τον Ηλιόπουλο (65′). Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία για την αθηναϊκή ομάδα στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα το δυνατό παιχνίδι έφερε εκνευρισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, κάτι που αυξήθηκε, τόσο από την αδυναμία του διαιτητή να κρατήσει το παιχνίδι, αλλά και από τα πολλά λάθη που έκαναν οι βοηθοί του στις υποδείξεις οφσάιντ – κυρίως εις βάρος των γηπεδούχων.

Η Σπάρτη ήταν σαφώς καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αφού η Καλλιθέα με τους Κατσικογιάννη και Μπέλη στο κέντρο δεν κατάφερε να έχει ταχύτητα και να κρατήσει την μπάλα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα αφήνει και τους δύο αντιπάλους με το παράπονο πως κάτι περισσότερο θα μπορούσαν να είχαν πάρει από αυτό το παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος, Γκίνη, Κατσικογιάννης (72′ Μάκο), Μπέλης (91′ Τσώνης), Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής (60′ Γουόρντεν)

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Κατσίκης (46′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος (46′ Μπουντόπουλος), Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (61′ Λώττας), Αναστασάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected