Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκή ισοπαλία και απομακρύνεται ο στόχος… (photos+vid)

15975140_1851926011752913_50528484687089250_oΙσόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στη Ραφήνα, η τοπική Θύελλα με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, Θύελλα Ραφήνας και Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ. Πρώτη φάση για τον Εργοτέλη στο 13’ με τον Καϊμακαμούδη να αστοχεί ενώ στο 18’ το σουτ του Χαρακτίδη ήταν άστοχο και στο 20’ ο Χαρακτίδης δοκίμασε εκ νέου αλλά ο Βασιλειάδης έδιωξε σε κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα ο Κατσικοκέρης σούταρε αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Κατσιούλη. Στη συνέχεια δεν καταγράφηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία με τις δύο ομάδες να… αναλώνονται σε μονομαχίες και παιχνίδι κέντρου με το 0-0 να είναι μοιραία το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης έχασε σημαντική ευκαιρία στο 50’ με τον Κατσικοκέρη, όμως το σουτ του το εξουδετέρωσε ο Κατσιούλης και στο 57’ ο Κατσικοκέρης απείλησε εκ νέου αλλά αστόχησε. Οι “κιτρινόμαυροι” πίεσαν αρκετά για να καταφέρουν να πετύχουν το τέρμα της νίκης και έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με τη Θύελλα από την άλλη πλευρά να κρατάει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας και τον Εργοτέλη για ακόμα ένα παιχνίδι να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή.

Συνθέσεις

Θύελλα Ραφήνας: Κατσιούλης, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Μαστρογιαννούδης (85′ Αράπης), Μπουντάκης(46’ Ζέκιο), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης (90′ Κούνας)

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Τζάνης, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Καϊμακαμούδης (63’ Μπρατσιάνι), Γκαρακλίδης (52’ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ

περισσότερες φωτογραφίες στο irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected