Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λυτρωτής ο Ζλάταν! (vid)

zlaΓιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Μάντσεστερ, με τον Ιμπραχίμοβιτς στο 84′ να απαντά στο γκολ με πέναλτι του Μίλνερ και να σώζει την ομάδα του Μουρίνιο απ’την ήττα

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με γκολ στο 84′ να διατηρεί αήττητους τους “κόκκινους διαβόλους” για τρίτη σερί σεζόν στην Premier League από τον μεγάλο αντίπαλο.

Αυτό ήταν το 14ο τέρμα του Σουηδού, έτσι έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς τους Ντιέγκο Κόστα και Αλέξις Σάντσες, ενώ το σκορ είχε ανοίξει το στο 27′ ο Τζέιμς Μίλνερ με πέναλτι, το οποίο έκανε ο Πογκμπά.

Η Λίβερπουλ έχει να νικήσει τη ManUtd για την Premier League από τον Μάρτιο του 2014, ενώ το μόνο που κατάφερε είναι να σταματήσει στις 6 τις σερί νίκες της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο στο πρωτάθλημα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport24.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ντε Χέα, Βαλένσια, Φιλ Τζόουνς, Ρόχο, Νταρμιάν (76′ Νταρμιάν), Κάρικ (46′ Ρούνεϊ), Αντέρ Ερέρα, Πογκμπά, Μχιταριάν, Μαρσιάλ (65′ Μάτα), Ιμπραχίμοβιτς.

Λίβερπουλ : Μινιολέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Κλάβαν, Μίλνερ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Εμρέ Τζαν, Φιρμίνο, Λαλάνα, Ορίγκι (61′ Κοουτίνιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected