Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Του έκοψε τη φόρα η ουραγός!

aeek-inka-ionikos-panigyrismoi-inkaΣπουδαίο βαθμό απέσπασε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ιωνικό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport, οι Χανιώτες ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 8’ με τον Βεστάκη, όμως ο Λέτσο απέκρουσε ενστικτωδώς στη πρώτη καλή φάση του αγώνα. Στο 11’ ο μετά από σέντρα του Καμαρά, ο Καρβουνιάρης στη προσπάθεια του να απομακρύνει παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους ενώ στο 24’ ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίγει το σκορ με τον Σιμιτσή με όμορφο πλασέ. Δύο διαδοχικές ευκαιρίες στο 24 και στο 25 για τους γηπεδούχους να αγγίζουν την ισοφάριση, όμως το σουτ του Ντεντάκη και η κεφαλιά του Τσικουδάκη πήγαν κόρνερ και άουτ αντίστοιχα.

Το ΙΝΚΑ από εκείνο το σημείο πίεσε για την ισοφάριση, την οποία και κατάφερε να πετύχει στο 37′ όταν ο Παληγεώργος έβγαλε τη σέντρα με τον Σουμπασάκη να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Λέτσο για το 1-1, το οποίο και παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός έχασε σημαντική ευκαιρία στο 55’ με τον Σαπαλίδη να σουτάρει όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Βλαχάκη.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο κρατούσαν το βαθμό της ισοπαλίας αλλά έχασαν και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Συγκεκριμένα στο 90′ ο Ντεντάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Κρητικό και να απομακρύνεται με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Κατσούλης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης (89′ Τσίτας), Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης, Σουμπασάκης(68’ Γκουτσίδης), Τσικουδάκης (81′ Κυτράκης), Βεστάκης, Ταταράκης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Καλοπήτας): Λέτσο(69’ λ.τ. Σικαλιάς), Προβατίδης, Μεϊμάρογλου, Παντελίδης, Ζαφειρίδης(66’ Μαρής), Κρητικός, Καμαρά, Σιμιτσής, Ντούλιας(61’ Αργυρίου), Σαπαλίδης, Πέεφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected