Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τριάρα”…ολκής στην πρωταθλήτρια! (vid)

C2KJLY0XgAAxoeRΤι και αν ο Ντιέγκο Κόστα προσπάθησε να κάνει την ομάδα του άνω – κάτω, οι συμπαίκτες του ήταν πειθαρχημένοι και η Τσέλσι νίκησε 3-0 εκτός την πρωταθλήτρια, Λέστερ!

Costa… who? Ο πρώτος σκόρερ της Τσέλσι προκάλεσε πανικό στην ομάδα του, έμεινε εκτός αποστολής, αλλά δεν έγινε και κάτι για τους Μπλε! Οι Λονδρέζοι ήταν καταιγιστικοί, πέρασαν άνετα από το Κing Power επικρατώντας 3-0 της πρωταθλήτριας Λέστερ. Ο Μάρκος Αλόνσο βρήκε πρώτη φορά δίχτυα, ενώ βρέθηκε κοντά στο… χατ τρικ! Στο +7 από την Τότεναμ οι Μπλε, δεν έπεισαν ξανά οι Αλεπούδες.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Λέστερ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μούσα βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά, αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει. Η απάντηση της Τσέλσι όμως ήταν πειστική, αφού στο 6ο λεπτό πήρε προβάδισμα. Εξαιρετική ασίστ του Αζάρ στον Αλόνσο ο οποίος με άψογο δεξί σουτ πέτυχε το 1-0. Ήταν το 5ο γκολ της Τσέλσι στο πρώτο 10λεπτο της φετινής σεζόν στην PL.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά οι Μπλε είχαν το πάνω χέρι, δεν άφησαν ανοιχτούς διαδρόμους, πάγωσαν το ρυθμό και κράτησαν εύκολα το μηδέν. Μάλιστα, στο 45′ βρέθηκαν μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, ωραία κομπίνα σε φάουλ, αλλά ο ο Πέδρο δε μπόρεσε να σκοράρει. Ιδανικό ξεκίνημα και στην επανάληψη για την Τσέλσι. Ο Γουίλιαν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Αλόνσο, έκανε το σουτ και με τη βοήθεια του Μόργκαν πέτυχε το 2-0. Έγινε ο τρίτος αμυντικός των Μπλε έπειτα τους Τέρι, Ιβάνοβιτς που σκοράρει δυο γκολ σε ένα ματς στην PL.

H Λέστερ έγινε πιο επιθετική με την είσοδο του Οκαζάκι, αλλά οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που έχασαν ευκαιρίες. Ο Κέιχιλ με ανάποδο ψαλίδι δε μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ο Αλόνσο έχασε ευκαιρία για χατ τρικ. Στο 71′ όμως ήρθε το τρίτο τέρμα… σαν σε προπόνηση. Ο Γουίλιαν έδωσε στον Πέδρο και ο Ισπανός με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 3-0! Έφτασε τα πέντε γκολ στη φετινή Premier League, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected