Κατηγορίες
Διάφορα

“Barok” Coffee – Bar απόψε για το μεγάλο ντέρμπι!

Untitled-1-vertΟ Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό (16/1, 19:00, Novasports 2), αναμέτρηση που θα απολαύσουμε στο “Barok” Coffee-Bar, στην πιάτσα των ταξί στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν για μία ακόμα φορά φέτος τα… ξίφη τους, με τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους να διεκδικούν απόψε το βράδυ το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο να έχει ήδη καταλήξει στον Άρη.

Στις τάξεις των γηπεδούχων το κλίμα είναι ιδανικό. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ, η ψυχολογία μετά τις έξι σερί νίκες επί του «αιώνιου» αντιπάλου είναι στα ύψη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με τον Γιάννη Αθηναίου να είναι αμφίβολος λόγω ίωσης, ενώ στην προπόνηση της Κυριακής (15/1) βρέθηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Από την μεριά των παικτών, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε για την αναμέτρηση: «Θεωρώ πως σε ακόμη ένα παιχνίδι πρέπει να στηριχθούμε στην άμυνα μας, να παίξουμε σύμφωνα με όσα θα μας πει ο προπονητής μας και να προσέξουμε ιδιαίτερα τα δικά μας αμυντικά ριμπάουντ, δηλαδή να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να έχει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες μετά από κάποια άστοχη επίθεση του. Δεν πιστεύω πως το συγκεκριμένο ματς θα έχει σχέση με όλα τα προηγούμενα μεταξύ μας που έχουμε δώσει φέτος. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική υπόθεση μιας και θα είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, το οποίο όποια ομάδα το κερδίσει, θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα διεκδικήσει τον πρώτο φετινό τίτλο της σεζόν».

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι αποφασισμένος να σταματήσει το αρνητικό του σερί απέναντι στον Ολυμπιακό και να πετύχει μία μεγάλη νίκη, που θα τον φέρει πολύ κοντά στο 18ο Κύπελλο της ιστορίας του. Ο Τσάβι Πασκουάλ δε μπορεί να υπολογίζει φυσικά στον τραυματία Τζέιμς Γκιστ και στον Κένι Γκάμπριελ, που έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Euroleague, ενώ, ο Αντώνης Φώτσης τόνισε σχετικά με την σπουδαία αναμέτρηση: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, όπου και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως δεν θα έχουν ευκαιρία να… διορθώσουν την κατάσταση στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνίζεται στην έδρα του και φέτος μας έχει νικήσει τρεις φορές. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε σκληρά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη αυτή τη φορά και να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς ακόμη και μια στιγμή χαλάρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected