Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στον πάγκο!

filesΣύντομη ήταν τελικά η παρουσία του Νίκου Ουσταμπασίδη στον πάγκο του Εργοτέλη, με τους διοικούντες των “κιτρινόμαυρων” να λύνουν της συνεργασία τους με τον Έλληνα τεχνικό και πλέον, σύμφωνα με το grandsport.gr, να βρίσκονται σε αναζήτηση του τρίτου προπονητή της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Ο πρώην πλέον τεχνικός του Εργοτέλη, αντικατέστησε τον Γιάννη Χατζηνικολάου στις 26 Οκτωβρίου και βρέθηκε στο Ηράκλειο δύο ημέρες αργότερα, οπότε και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, με πρώτη του παρουσία στον πάγκο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου, όπου ο Εργοτέλης νίκησε στις καθυστερήσεις με γκολ ενός επίσης πρώην, του Τσουμάγκα στις καθυστερήσεις με 2-1.

Με τον Ουσταμπασίδη στον πάγκο οι κιτρινόμαυροι είχαν τρεις νίκες, με Ηλυσιακό, Εθνικό και Κηφισιά, τρεις ισοπαλίες, με ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Πανθηραϊκό και Θύελλα Ραφήνας, αλλά και μία ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο.

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Εργοτέλη αναφέρει:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη. Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Μοιραία ο Εργοτέλης μπαίνει και πάλι σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, με τον Γιώργο Βρέντζο και τον Σταύρο Λαμπράκη να εξετάζουν τις πιθανές για συνεργασία περιπτώσεις. Ενδεχόμενο να ηγηθεί τεχνικά του Εργοτέλη για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Σταύρος Λαμπράκης, δεν υπάρχει όπως τονίζουν στο σύλλογο, λέγοντας πως σύντομα η ομάδα θα έχει νέο “καπετάνιο”…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected