Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Φωτιά” στο πρωτάθλημα! (vids)

C2Pnt5WWIAIqsaSΗ Φιορεντίνα επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους, εντός έδρας και ήρθε να βάλει “φωτιά” στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αλλιώς περίμεναν το παιχνίδι απέναντι στη Φιορεντίνα, οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους και αλλιώς τους βγήκε. Οι “Μπιανκονέρι” πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να δεχτούν την ήττα από τους “βιόλα” και να δώσουν περιθώριο στη Ρόμα να μειώσει στον ένα βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, τόσο σε θέμα κατοχής όσο και με τη δημιουργία ευκαιριών. Τελικά, έφτασαν στο γκολ με τον Κάλινιτς, στο 37′. Ο Μπερναντέσκι πάσαρε στον Κροάτη, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μπουφόν, κάνοντας το 1-0.

Το ξεκίνημα των γηπεδούχων, στο δεύτερο μέρος ήταν ιδανικό, αφού κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους, στο 54′. Τότε, ο Μπαντέλι έκανε τη σέντρα και ο Κιέζα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από μεριάς Γιουβέντους, ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα με πλασέ του Ιγκουαϊν, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πάρουν στη συνέχεια κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Έτσι, έχοντας παιχνίδι λιγότερο, οι “ζέβρες” βρίσκονται στην κορυφή ένα βαθμό μπροστά από τη Ρόμα. Από την άλλη, η Φιορεντίνα είναι 8η με 30.

Συνθέσεις

Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Ταταρουσάνου, Σάντσες, Γκονσάλο, Αστόρι, Ολιβέρα, Μπαντέλι, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (84’ Ιλιτσιτς), Κιέζα (81’ Τέγιο), Μπερναρντέσκι (75’ Κριστόφορο), Κάλινιτς.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι (79’ Μάντζουκιτς), Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουαδράδο, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Μαρκίζιο (77’ Ρινκόν), Στουράρο (61’ Πιάτσα), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected