B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Το ρεπορτάζ του SportsUp για τη δαπάνη των ιατρών – νοσηλευτών της ΕΠΣ Ημαθίας

dottcalcio

Η βούληση της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας να τοποθετήσει ιατρούς – νοσηλευτές σε όλες τις κατηγορίες, έτυχε θετικών σχολίων από όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το ερώτημα όμως που δεν είχε πάρει μέχρι στιγμής απάντηση ήταν ποιος θα κάλυπτε το κόστος αυτών. Τα περισσότερα μηνύματα που λάβαμε από παράγοντες αλλά και από αναγνώστες, αναφέρονταν στο γεγονός πως οι ομάδες δεν μπορούν να σηκώσουν ένα ακόμη οικονομικό βάρος και ειδικά εν μέσω μεγάλης οικονομικής ύφεσης σε όλα τα επίπεδα.

Το SportsUp επέμεινε για να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα και σήμερα, προέκυψε μια συγκεκριμένη απόκριση η οποία επιβεβαιώθηκε και από ομάδες στις οποίες απευθυνθήκαμε.

Η ΕΠΣ Ημαθίας κάλεσε τους συλλόγους να μεταβούν δια των εκπροσώπων τους στα γραφεία της Ένωσης, ώστε να παραλάβουν το ανάλογο αντίτιμο που αντιστοιχεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες αυτών μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει πως η νέα διοίκηση αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα των ιατρών – νοσηλευτών!

Υπολογίζοντας το συνολικό ποσό που απαιτείται, θέτοντας ως μέσο όρο αμοιβής για κάθε ιατρό – νοσηλευτή τα 25€, αυτό ανέρχεται στις 10.000€ περίπου μέχρι το τέλος της χρονιάς για όλα τα παιχνίδια στις 4 κατηγορίες της Ένωσης.

Αυτό ως γεγονός κρίνεται άκρως θετικό, καθώς αφενός μεν δεν επιβαρύνονται οι ομάδες και αφετέρου η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας κάνει πράξη τις εξαγγελίες της όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το SportsUp, από την πρώτη στιγμή πίεσε για την παρουσία γιατρών στους αγώνες, ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή μοιραίων γεγονότων και φαίνεται πως αυτό λύνεται μετά από ενέργειες της τωρινής διοίκησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected