Κατηγορίες
Διάφορα

Απολαυστική ποδοσφαιρική μέρα στο “Barok” Coffee – Bar

Untitled-1-vertΜε άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Super League και το “Barok” Coffee Bar (πιάτσα ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή) φιλοξενεί τους ποδοσφαιρόφιλους για μια ξεχωριστή μέρα!

Το σημερινό… μενού σερβίρεται με έξι αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα και θέλει τη νίκη μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ο οποίος την ίδια ώρα αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ. Ο Ιστορικός είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την Ξάνθη, έχοντας αμφότεροι 28 βαθμούς.

Από την άλλη, στις «Ζωσιμάδες», υπάρχει πάγος και από χθες το πρωί συνεργεία φροντίζουν για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Φυσικά κι ο ΠΑΣ θέλει τη νίκη για να φτάσει στους 25 βαθμούς και να περιμένει στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να την αφήσει εκτός 5άδας.

Όσο για την Ξάνθη, με νίκη επί του Ηρακλή των τόσων οικονομικών προβλημάτων πάει στους 31 βαθμούς και περνάει αυτή στη δεύτερη θέση, αν ο Πανιώνιος δεν φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Ιωάννινα.

Στις 17:15, η Βέροια αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, σε μια μονομαχία όπου κι οι δύο ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους.

Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός με παίζει απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Νταλακούρα να κάθεται στον πάγκο ύστερα από την απομάκρυνση του Γιάννη Ματζουράκη. Η Ένωση δεν έχει πολλά περιθώρια για να χάσει βαθμούς, όντας 5η στην ισοβαθμία με τον ΠΑΣ με 22 βαθμούς.

Το… κερασάκι στην τούρτα μπαίνει με το Αστέρας-Ολυμπιακός στις 19:30. Οι Αρκάδες διανύουν καλή αγωνιστική κατάσταση μετά τις νίκες επί ΑΕΚ και Παναιτωλικού και θέλουν να τις… τριτώσουν απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο «Κολοκοτρώνης» χωρίς τους Ντα Κόστα – Ρομαό, αλλά με τον Σισοκό για πρώτη φορά στην αποστολή του, θέλοντας φυσικά να συνεχίσουν το σερί τους και να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

18/1

Ατρόμητος-Κέρκυρα (15:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (15:00)
Ξάνθη-Ηρακλής (17:15)
Βέροια-ΑΕΛ (17:15)
Παναιτωλικός-ΑΕΛ (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30)

19/1

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (19:30)
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected