Football League

Χορταστικό θέαμα!

15355777_590682997781980_3297792316593814379_nΆλλη μια ισοπαλία την 6η σε εννιά αγώνες απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας αγωνιζόμενη στο γήπεδο της Καλλιθέας και στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Όπως αναφέρει το karditsalive, οι “κιτρινόμαυροι” παρά τις ελλείψεις παιχνιδιών και προπονήσεων έδειξαν καλό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα στα “κυβικά” τους. Προηγήθηκαν δύο φορές στον αγώνα αλλά η αποβολή του Τσόπελα στις αρχές του β’ μέρους τους στοίχισε και τελικά έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με γρήγορο γκολ για την Αναγέννηση ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Ντάνκουα να αξιοποιεί τη σέντρα του Μπλέντι γράφοντας το 0-1 στο 10′. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα ισοφαρίζοντας στο 18′ με τον Σμυρλή να νικά από μακρινή απόσταση τον Κουτσόπουλο που έδειξε να αιφνιδιάζεται. Παρά την γρήγορη ισοφάριση οι κιτρινόμαυροι δεν πτοήθηκαν και εννιά λεπτά αργότερα πήραν και πάλι προβάδισμα με τον Ντιατά να κάνει το 1-2 κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το β’ μέρος δεν ξεκίνησε καλά για την Αναγέννηση με τον Τσόπελα να βλέπει την κόκκινη στο 48′ αφήνοντας την ομάδα με παίκτη λιγότερο και δεχόμενος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση. Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Κατσικογιάννη. Ότι δεν κατάφερε να κάνει σε αυτή τη φάση η Καλλιθέα το κατάφερε στο 75′ με τον Πάττα να σουτάρει μέσα από την περιοχή νικώντας τον Κουτσόπουλο.

Συνθέσεις

Καλλιθέα : Σταυριανός, Σιμόπουλος, Πάττας, Συριόπουλος (66′ Μάκος, 70′ Ηλιάδης), Τσώνης, Γκίνη, Κατσικογιάννης (58′ Γουόρντεν), Μπέλλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής

Αναγέννηση Καρδίτσας : Κoυτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνγκoυα (49′ Σδράβος), Τσιλούλης (Καραγιάννης), Ντιατά (71′ Τζέκος), Μπιτέλης, Μπλέντι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected