Κατηγορίες
Super League 1

Εντυπωσιακό διπλό της Κέρκυρας, με 9 τελείωσε το ματς ο Ατρόμητος!

C2dgxq-WQAAuLeM“Πάρτι” της Κέρκυρας στο Περιστέρι με… γερμανική σφραγίδα. Οι Φαίακες με κορυφαίο τον Ντένις Επστάιν πέρασαν εμφατικά με 4-1 από την έδρα του Ατρομήτου (έπαιξε για μεγάλο διάστημα με 9 παίκτες) και ανάσαναν βαθμολογικά.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός «σκότωσε» την πρώην ομάδα του, καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το «χορό» των γκολ, ευθύνεται για το δεύτερο (αυτογκόλ Λαζαρίδη) και ουσιαστικά απλοποίησε την κατάσταση για την Κέρκυρα.

Ο Ατρόμητος σε κακή κατάσταση, είδε να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κεϊτά (δεύτερη κίτρινη) και στο 66’ ο Γκουγκούδης, με συνέπεια να γίνει αρκετά δύσκολο το έργο της ανατροπής. Ετσι έχασε πολύτιμο έδαφος για να πλησιάσει ή και να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα.

Η Κέρκυρα, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από έξι αγωνιστικές, πέτυχε την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη και πρώτη στο Περιστέρι μετά από 11 προσπάθειες και αυτό οφείλεται στο γρήγορο γκολ που σημείωσε μόλις στο 4’ ο Επστάιν, μετά από ωραία μακρινή πάσα του Ντιόγκο.

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Κεϊτα, αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Αυτό έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, όπου στο 64’ διπλασίασαν τα γκολ τους. Σκόρερ ο… Λαζαρίδης με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Επστάιν. Δύο λεπτά αργότερα ουσιαστικά… τελείωσε το ματς, καθώς αποβλήθηκε ο Γκουγκούδης με συνέπεια οι γηπεδούχοι να μείνουν με 9 παίκτες!

Τυπική διαδικασία η συνέχεια καθώς το 3-0 «έγραψε» μετά από ωραίο συνδυασμό ο Ντουάλα, μετά μείωσε ο Φυτανίδης (3-1), ενώ το τελικό σκορ «έγραψε» στο 87’ ο Γεωργακόπουλος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Γκορμπούνοφ, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Μπρίτο (56’ Ντάουντα), Βασιλείου (46’ Κυριακίδης), Τόνσο (68’ Μπάγκα), Λε Ταλέκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ : Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Βενέτης, Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (73’ Παμλίδης), Γκόμες, Ζορμπάς (59’ Κόντος), Επστάιν (83’ Γεωργακόπουλος), Ντουάλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected