Κατηγορίες
Basket

Επίσημα στο All Star!

GiannisAntetokounmpoLeBronJames-700x525Το πρώτο και βασικό όνειρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, να αγωνιστεί στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ, έγινε πραγματικότητα πριν από μερικά χρόνια.

Το δεύτερο, να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game, θα γίνει πραγματικότητα σε ένα μήνα από τώρα, με τον Γιάννη, τον δικό μας Γιάννη, όχι απλά να αγωνίζεται, αλλά να συμπεριλαμβάνεται και στην βασική πεντάδα της Ανατολικής περιφέρειας, δίπλα στον θρύλο Λεμπρόν Τζέιμς.

Σύμφωνα με το instasport, η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΝΒΑ θα γίνει την Πέμπτη, όμως τα αποτελέσματα είναι ήδη γνωστά, καθώς οι… κάλπες έκλεισαν πριν από μερικές ώρες, με τον Giannis να παίρνει με το… σπαθί του, μία θέση δίπλα στους κορυφαίους.

Έτσι, ο Αντετοκούνμπο, με τις ψήφους των Ελλήνων και όχι μόνο, βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της Ανατολικής περιφέρειας, μαζί με τους Κάιρι Ίρβιν (Κάβαλιερς), Αϊσάια Τόμας (Σέλτικς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Λεμπρόν Τζέιμς (Κάβαλιερς).

Απέναντι τους, θα βρεθούν οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), Καουίλ Λέοναρντ (Σπερς) και Άντονι Ντέιβις (Νεα Ορλεάνη), τους οποίους το κοινό επέλεξε ως βασική πεντάδα της Δυτικής περιφέρειας.

Να θυμίσουμε πως στις 19 του μήνα το ΝΒΑ θα ανακοινώσει και επίσημα τις βασικές πεντάδες του All Star Game, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, στις 26, θα γίνουν γνωστοί και οι αναπληρωματικοί, που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της γιορτής του μπάσκετ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected