Κατηγορίες
Super League 1

Μοράις τέλος!

imageΤο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν το τελευταίο του Πορτογάλου στον πάγκο της Ένωσης, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται άμεσα.

Σύμφωνα με το SDNA, η… αντίστροφη μέτρηση για τον Ζοσέ Μοράις είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Αποτελούσε κοινό μυστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ουσιαστικά καθόταν στον πάγκο της ομάδας ως… υπηρεσιακός του εαυτού του, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης κατάστασης.

Μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου πάρθηκε ουσιαστικά η απόφαση να δρομολογηθούν οι εξελίξεις άμεσα, καθώς η διοίκηση της ομάδας κατέληξε οριστικά στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ χρειάζεται γρήγορα ένα… σοκ και αποφάσισε να… πατήσει γκάζι για το θέμα του προπονητή.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Μοράις κάθισε σήμερα για τελευταία φορά στον πάγκο της ΑΕΚ, κάτι που στην πραγματικότητα είχε… προκαθοριστεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, όπως είχε συμβεί και με τον Τιμούρ Κετσπάγια στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν τις επόμενες ώρες, τόσο σχετικά με τη λύση της συνεργασίας της Ένωσης με τον Πορτογάλο τεχνικό, όσο και με την πρόσληψη του αντικαταστάτη του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected