Κατηγορίες
Football League

Πέρασε και από την Κομοτηνή ο Αστέρας!

Χωρίς τίτλοΤην 4η ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης (18/01) ο Πανθρακικός.

Μετά τον ΑΟ Χανιά ήταν η σειρά του Αγροτικού Αστέρα να περάσει με το τρίποντο (1-0) από το ΔΑΚ Κομοτηνής χάρη στο γκολ του Γιάννη Γκέσιου στο 4′. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για να πάρουν έστω την ισοπαλία, όμως τους έλειψε η ουσία, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Έτσι, η ομάδα του Ευόσμου πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της και εδραιώθηκε στην πρώτη 5άδα.

Όπως αναφέρει το FL News, οι γηπεδούχοι μετά τη βαριά ήττα (3-0) από τον Παναιγιάλειο ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο για να αναρριχηθούν, όμως η ομάδα του Ευόσμου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Έτσι, στο 4′ ο Αργυρίου έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Γκέσιο, ο Γκαραβέλης δεν έκανε καλή εκτίμηση και τη λάθος συνεννόηση εκμεταλλεύτηκε ο Γκέσιος, ώστε από πλάγια θέση να ανοίξει το σκορ. Ο Πανθρακικός παρά την ψυχρολουσία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Μπεκατώρος σε δύο φάσεις δεν έκανε καλό κοντρόλ.

Σα να μην έφτανε το γκολ αυτό, στο 28′ η ομάδα της Κομοτηνής έχασε τον Ηλιάδη λόγω τραυματισμού, όταν ο μέσος των «πράσινων» επιχείρησε σουτ σε φάση διαρκείας. Οι «σταχυοφόροι», πάντως, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν απειλήθηκαν.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν παθητικό, με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Βασιλακάκη να χάνουν ξανά ευκαιρίες, με κορυφαία όλων αυτή στο 90’+2′, όταν ο Κάρδαρης βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιακουμή, όμως δεν βρήκε στόχο στο πλασέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected