Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ένα ακόμη…όπλο στη φαρέτρα του Τσιώλη!

tsakoΧοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο, γνωστός ως «Τσάκο»… Αυτός είναι ο νέος της “βυσσινί” παρέας!

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ, παίκτης της ομάδας με κάθε επισημότητα, είναι από σήμερα ο «Τσάκο». Ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος βρέθηκε χτες στην Βέροια, όπου και παρακολούθησε τον αγώνα, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και στην συνέχεια πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, για να ακολουθήσει έπειτα η υπογραφή του συμβολαίου του διάρκειας 2,5 ετών με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού σέντερ φορ Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο «Τσάκο» είναι γεννημένος στο Αλικάντε στις 05/11/1988, έχει ύψος 1.90 και ανήκε στην Μαρμπέγια, ομάδα της 2B Ισπανίας (Γ’ Εθνική), με την οποία έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας φέτος 18 συμμετοχές με ένα γκολ.

Η καλύτερή του σεζόν ήταν η περσινή, όταν με τη φανέλα της Σαν Ροκέ είχε 36 συμμετοχές με 12 γκολ.

Προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Κορούξο, Αρόγιο και Σεντ Αντρέου.»

Από εκεί κι έπειτα σ΄ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Μπόγκνταν Μίλιτς, η ομάδα της Λάρισας έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της ότι ένα εύρημα στις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Μαυροβούνιος επιθετικός έχει σαν συνέπεια να έχει «παγώσει» προσωρινά η ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τον Μπόγκνταν Μίλιτς, κάποιο εύρημα των ιατρικών εξετάσεων υποχρέωσε την ΠΑΕ να μπει σε λεπτομερέστερη εξέταση της προβλεπόμενης, πριν προχωρήσει σε υπογραφή συμβολαίου.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected